Betaalmethoden

Bij ons kunt u voor de betaling gebruik maken van verschillende betaalmethoden:

iDEAL
U kunt betalen door middel van Ideal, waarmee u in uw eigen vertrouwde online bankomgeving kunt afrekenen. Doordat u de bestelling meteen afrekent, kunnen we onmiddelijk over gaan tot het verzenden van uw bestelling. Op uw afschrift en tijdens de betaling ziet u mogelijk Sisow staan. Dat klopt: wij maken gebruik van de diensten van Sisow voor het verwerken van online betalingen.

Overschrijving
Wanneer u kiest voor betaling door middel van een overschrijving krijgt u bij het afrekenen van uw producten instructies hoe u kunt betalen. Uw producten worden 7 dagen voor u gereserveerd. Wanneer de betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnen is, zal uw bestelling worden geannuleerd.

BanContact/MisterCash

Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN-code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Met het nummer van de kaart én de vervaldatum is het mogelijk om een online betaling met Mistercash doen. 

PayPal/Credit cards
Bij ons hebt u de mogelijkheid om met Paypal te betalen. Hiermee kunt u extra veilig betalen met uw creditcard of uw PayPal tegoed. Voor betalingen per creditcard is het niet noodzakelijk om een paypal account te hebben. Instructie: Na het afronden van de bestelling komt u op de pagina van Paypal terecht. Klik hier op 'Geen Pay-Pal rekening' om eenmalig een transactie per creditcard te doen. Hier kunt u verschillende creditcards gebruiken. Bezoek http://www.paypal.com voor meer informatie over dit betaalmiddel.

Sisow
Onze betalingen worden verwerkt door Sisow, met uitzondering van Paypal.Sisow handelt uw bestelling in een veilige omgeving af. Voor meer informatie over Sisow kunt u op hun website terecht.

Contant
Bij ons hebt u de mogelijkheid om contant te betalen indien u de producten zelf afhaalt. 
Wij kunnen alleen contantgeld accepteren; pinbetalingen kunnen we helaas niet accepteren.